تاریخ روز: دوشنبه 10 فروردين 1403

بتن آماده

محصول وضعیت موجودی قيمت
بتن آماده عیار 550 آزادگان تهران
بروزرسانی: جمعه, 08 آبان 1402
موجود تماس بگیرید
محصول وضعیت موجودی قيمت
بتن آماده عیار 600 پاکدشت بتن
بروزرسانی: جمعه, 08 آبان 1402
موجود تماس بگیرید
بتن آماده عیار 600 بتن پارس
بروزرسانی: جمعه, 08 آبان 1402
موجود تماس بگیرید
بتن آماده عیار 600 آزادگان تهران
بروزرسانی: جمعه, 08 آبان 1402
موجود تماس بگیرید

رشد روز افزون جمعیت در شهرها و پیشرفت چشمگیر فناوری و تکنولوژی الخصوص در صنعت ساخت وساز، مهندسیان و مجریان را به استفاده از بتن آماده در پروژه های خود واداشته است. بتن آماده، بتنی است که با توجه به مجموعه‌ای از ترکیبات مهندسی شده در یک کارخانه به صورت فله‌ای تولید می‌شود. بتن آماده به طور معمول از دو طریق به پروژه منتقل می‌گردد. در یک روش تراک میکسر یا کامیون‌های مخلوط کن، در این حالت بتن به صورت پلاستیکی تحویل داده می‌شود، که فقط برای حمل و نقل بتن در نظر گرفته شده‌اند. در روش دوم، کامیو‌ن‌ها علاوه بر انتقال و حمل و نقل بتن، در محل پروژه عمل مخلوط کردن یا به اصطلاح میکس کردن آن نیز انجام می‌دهند. شن و ماسه، آب و سیمان ترکیبات اصلی بتن آماده هستند که مقدار ترکیب آن براساس درجه‌بندی بتن و توسط مشاور سازه توصیه می‌شود.

سفارش آنلاین بتن آماده

سفارش آنلاین بتن آماده در شهر بتن امکانن پذیر شده است. اولین کارخانه بتن آماده در دهه 1930 آغاز به کار کرد، با این حال این صنعت تا دهه 1960 گسترش چشمگیری نداشت و از آن زمان کم‌کم به رشد خود ادامه داد. با توجه به در نظر گرفتن هزینه‌ها و مقدار زیاد بتن آماده، این محصول ساختمانی در پروژه‌های بزرگ مانند ساختمان‌های بلند و پل‌ها به جای مواد دیگر استفاده می‌شود. طول عمر بتن آماده در مقایسه با سایر محصولات با کاربرد مشابه مانند محصولات ساخت راه‌های جاده‌ای طولانی است. بتن آماده از نظر عمر در مقایسه با بتن آسفالت در مناطق کم رفت و آمد نزدیک به 30 سال و در مناطق پرترافیک بین 10 تا سال 12 سال دوام دارد.

آنچه در ادامه خواهید خواند :


بتن آماده چیست؟

بتن ‌آماده که در اصطلاح ( RMC (Ready-mix concrete نیز شناخته می‌شود، یک مصالح ساختمانی پر مصرف در صنعت ساخت و ساز است که در کارخانه تولید و توسط کامیون‌های حمل و نقل بتن به محل پروژه منتقل می‌شود. نوع مواد مصرفی، مقدار مخلوط کردن آن، افزودنی‌ها و... در بتن‌ آماده مختلف است به طور معمول بتن‌ آماده براساس مقاومت فشاری، درجه‌بندی و کارایی در کارخانه‌ها تولید و به فروش می‌رسند. به طورمعمول بتن‌ آماده در انواع زیر تولید می‌شوند:

  • بتن آماده استاندارد
  • بتن معماری
  • بتن سیال
  • بتن متراکم
  • بتن خود تراکم
  • بتن فیبری
  • بتن پیش‌ساخته


مراحل تولید بتن آماده

به طور معمول دو نوع روش برای تهیه بتن آماده وجود دارد.

در روش اول همه مواد تشکیل‌دهنده، که شامل ماسه، سنگ، سیمان پرتلند، آب و مواد افزودنی براساس نوع بتن است، با مقادیر مشخص در یک فضای کارگاهی یا کارخانه با هم مخلوط می‌شوند و سپس توسط تراک میکسر یا کامیون‌های مخلوط کن به محل پروژه منتقل می‌شود.

در روش دوم تمام مواد ساخت بتن، به طور دقیق و کنترل کیفی مواد اولیه، در داخل کامیون حمل ریخته شده و سپس به محل پروژه منتقل و در پروژه تخلیه می‌شود. مزیت روش دوم در این است که در صورت تاخیر در استفاده از بتن، بتن آماده دچار افت کیفیت نخواهد شد.

نوع سیمان استفاده شده در بتن، نقش بسیار مهمی در بتن‌ نهایی یعنی استحکام و مقاومت آن دارد. برای تهیه بتن آماده معمولا سیمان پرتلند را به صورت فله‌ای همراه ماسه سنگ توسط نوار نقاله به مخزن میکسر منتقل و آن را ترکیب می‌کنند. زمان اختلاط بتن آماده براساس ماسه سنگ و سیمان مصرفی متفاوت خواهد بود و این توسط مسئول فنی مشخص می‌شود. پس از گذشت زمان معین برای ترکیب سیمان و ماسه سنگ، توسط یک قیف روی یک نوار پلاستیکی منتقل می‌شود. توجه داشته باشید که اندازه قیف با توجه به اندازه مخزن و حجم مصالح متغییر خواهد بود. سیمان و ماسه سنگ، ترکیب شده با انتقال از مخزن اختلاط به نوار پلاستیکی، به داخل مخزن اصلی انتقال می‌یابند. این مرحله در کیفیت بتن بسیار تاثیرگذار است بنابراین باید مواد به آرامی و به مقدار کم در داخل مخزن ریخته شود.

در این مرحله آب و مواد افزودنی از یک طرف و مصالح (سیمان و ماسه سنگ) از طرف دیگر در مخزن اصلی میکسر ریخته می‌شوند. در مخزن میکسر یک نشانگر وجود دارد که براساس آن حجم تولید بتن است، هرچه مخزن بزرگ‌تر باشد، کارخانه بیشتر می‌تواند بتن آماده کند. پس از ترکیب مواد و گذشت زمان مشخص شده از سوی مهندسین، درب خروجی که در انتهای میکسر است باز می‌شود. که این پایان مراحل فرآیند تولید بتن خواهد بود. توجه داشته باشید قبل از ارسال بتن آماده به دست مشتری، واحد کنترل کیفی آزمایشگاه کارخانه تولید کننده این محصول ساختمانی، کلیه آزمایش‌های لازم را روی بتن نهایی انجام داده و پس از تایید کارشناسان آن را به مشتری تحویل خواهند داد. در ادامه لیست قیمت بتن آماده آورده شده است.


کاربردهای بتن آماده

بتن آماده یکی از مصالح پرمصرف در ساخت بتن مسلح در پی ساختمان‌ها یا در ساختمان‌ها با اسکلت بتنی است. همچنین از این ماده در ساخت جاده‌ها نیز استفاده می‌شود، به دلیل مقاومت بالا بتن آماده، یکی از مصالح مناسب برای فضاهای باز و پرترافیک خواهد بود. از دیگر کاربردهای بتن آماده می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کف‌پوش بتن‌
  • فونداسیون‌ها، به ویژه دیوارها، شمع‌ها و دیوارهای پشتیبانی
  • در ساخت قطعات پیش ساخته ساختمان


مزایای بتن آماده

بدون شک بزرگترین ویژگی بتن آماده RMC را باید ساخت سریع پروژه و مناسب بودن قیمت بتن آماده دانست. استفاده از بتن آماده باعث می‌شود برنامه‌ریزی ساخت به دلیل آماده بودن مواد و تحویل در محل پروژه با سرعت انجام گیرد. از دیگر مزایای بتن آماده می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کاهش هزینه نیروی انسانی
  • ترکیب دقیق و استاندارد به دلیل نظارت و کنترل کیفیت
  • کاهش هدر رفتن سیمان
  • عاری از هر گونه آلودگی و گرد و غبار

قیمت بتن آماده

اولین نکته در خرید بتن آماده این است که شما باید حتما قیمت بتن آماده را براساس استان مورد نظر که پروژه در آنجا در حال اجرا است بررسی کنید، به خاطر داشته باشید که حتما از چند شرکت در آن مکان استعلام قیمت بتن آماده بگیرید. بتن آماده را می‌توان هم درون میکسرهای مخصوص خریداری کرد و هم در کیسه‌هایی با وزن مشخص، به همین خاطر بسته به نوع پروژه و میزان مصرف مورد نیاز می‌توانید آن را کوچک یا بزرگ سفارش بدهید. دانستن اندازه و میزان بتن مصرفی برای قیمت بتن بسیار مهم است.

سوالات متداول بتن آماده

منظور از بتن آماده چیست؟

بتن ‌آماده که در اصطلاح ( RMC (Ready-mix concrete نیز شناخته می‌شود، یک مصالح ساختمانی پر مصرف در صنعت ساخت و ساز است که در کارخانه تولید و توسط کامیون‌های حمل و نقل بتن به محل پروژه منتقل می‌شود.

انواع بتن آماده کدامند؟
  • بتن آماده استاندارد
  • بتن معماری
  • بتن سیال
  • بتن متراکم
  • بتن خود تراکم
  • بتن فیبری
  • بتن پیش‌ ساخته
کاربردهای بتن آماده در چه مواردی است؟
  • کف‌پوش بتن‌
  • فونداسیون‌ها، به ویژه دیوارها، شمع‌ها و دیوارهای پشتیبانی
  • در ساخت قطعات پیش ساخته ساختمان